1:a advent närmar sig....

...med stormsteg. Jag börjar ÄNTLIGEN bli klar med adventskalendrarna. Jag har gjort kalendrar i år, en till min syster med familj och en till min son. Trodde jag skulle bli knäpp av att vika 48 påsar.
Jag har målat en skiva med matt väggfärg. spikat i 8 spikar och surrat fast hushållssnöre mellan dem (som klädlinor), sedan har jag vikt påsar av tapet (att lägga presenter i) och hängt fast dem med hjälp av klädnypor.
lite dåliga bilder i all hast i morse.
 
Men det känns som om att det saknas något, kanske ett litet hjärta på nyporna? eller svartvita änglabokmärken? Det största bekymret just nu är att försöka hitta 48 små presenter att fylla påsarna med :-)
 
Börjar fundera på vad vi ska ha för adventsljusstake hemma. Brukar köra den enkla blockljusvarianten. Fyra blockljus med siffror på och lite granris på fatet där de står..... vackert men börjar tröttna.
 
Funderar på att göra adventsljusstake av flaskor i år, något liknande det här:
Bilden är tagen från tradera
 
 
 
Är lite inne på koppar/mässing också (bilden från on interiör).
Har också börjat fundera på hur granen ska se ut, vi brukar köra hollywoodstyle med massa silver och vitt men är sugen på en mer traditionell gran med färgsynkade julklappar under (helst inslagna i skokartonger med lock och sidenband runt). Ja, ni hör ju hur mycket extra jobb jag skaffar mig (suck!) Men FÖRST ska Melvin få ett lekrum och köket ska tapetseras om innan 1:a advent får komma.....
 
Kram/Malin
 
 
 
 

Kommentera här: