tillskott i butiken

Det senaste tillskottet här hos oss är Bernts laminerings apparat, han älskar den, han laminerar allt han kommer över. Idag frågade han om vi skulle laminera kundernas kvitton men där sa jag ifrån :)


Bernts laminator.

Idag är det Tisdag vilket normalt är den värsta dagen på hela veckan (tycker jag). Hat-tistag eller tråk-tisdag brukar det heta... Jag har fått för mig att på tisdagar är det oftast dåligt väder och om det händer att jag försover mig, vilket jag sällan gör ;) så lyckas jag med det på just tisdagar. Jag har länge funderat på varför just tisdagar blivit objekt för detta hat..... jag tror det sträcker sig ända tillbaka till skoltiden....
Det jag ville komma fram till igentligen var att trots detta lynniga aprilväder så har dagen hitintills gått fort, och matlådan som Jimmy gjorde igår står i kylen och väntar på att få ätas upp.... den där Jimmy han är en karl att lita på han ;) Igår när jag kom hem hade han klippt äppelträden, gjort matlådor och höll som bäst på att bada Melvin i diskhon i tvättstugan! Fantastiskt!

Idag fick jag besök av Eco/Boråstapeters säljare Lennart, han visade mig två nya kollektioner.
Oxford är en fortsättning på Falserbo med samma designer (Hanna wendelbo-Hansson). Inspirationen kommer från handmålade orginaltapeter från Boråstapeters tapetarkiv. färgsättningen och mönstrena är en härlig mix mellan svenskt hantverk och engelsk tradition.










Eco kommer med en uppföljare på den gamla kartan Respekt. Mönstren är geometriska och färgerna ligger i grå, beige och svartskala.


Detta var allt för idag. ha en bra dag!
//Mallan